EN

Car sharing [ort]


Boka din elbil här – (Ingen bokningsavgift/förskottsbetalning krävs)
Läs mer och ladda ner appen
Visa priser för car sharing
Var kan jag parkera?


Aimo Car sharing i [ort] med kostnadsfri parkering och gratis leverans

Aimo är Stockholms första helt elektriska bildelningstjänst. Dessutom den enda tjänsten för Car sharing i [ort] som ger dig möjlighet att börja din resa på en plats, och avsluta den på en annan. Du kan parkera och hämta elbilen både på [ort]s gator eller i något av våra garage. Hitta alla 50 garage i appen.

Ett hållbart val för en renare stadsmiljö

Vi har investerat i en bilflotta som är bra för miljön. Alla våra 300 elbilar i [ort] är 100 % elektriska. Aimo är ett hållbart val för en renare stadsmiljö och mindre C02 utsläpp. Vi tror att framtiden för bilförare och miljön är att dela bil.

Car sharing i [ort] ska vara enkelt

Car sharing hos Aimo är smidigt, du gör allt enkelt via en app i din mobiltelefon. Utan att behöva registrera dig på ett kontor och stå kö för att kvittera ut nycklar. Allt sker digitalt och är klart på några minuter, sedan är det bara att låsa upp elbilen och köra.

  Boka din bil

  Packages:

  Hur länge vill du hyra?


  3 days: SEK 1680 (Regular price: SEK 1980)
  7 days: SEK 2480 (Regular price: SEK 3180)
  14 days: SEK 4580 (Regular price: SEK 6380)
  30 days: SEK 8280 (Regular price: SEK 14318)


  14 days: SEK 3580
  30 days: SEK 6480

  Not sure what to choose? No worries, you can always prolong the rental period! Keep the car and notify us by email at hello@aimosolution.com
  The system will automatically calculate the cheapest tariff for you based upon our regular pricelist:
  7 kr/min
  169 kr/hr
  679 kr/5hrs
  799 kr/24 hrs
  1680 kr/3 day (72hrs)
  2480 kr/week (168 hrs)
  Extra kilometer fee, over 600 km: 3 kr/km

  Vilka dagar vill du ha?

  Var vill du hämta upp bilen?

  Skriv adressen du vill ha bilen levererad till. OBS! Det måste vara en adress inom aimos Homezone. Är du osäker? Titta i appen vart gränsen går. Vi försöker parkera bilen inom 200 m från önskad adress. Skriv både gatuadress, postnummer och postort.

  Dina uppgifter

  Det är viktigt att du använder samma email som du har registrerat dig med i appen så att bilen bokas på dig.

  Vill du lägga till något extra?


  Dessa tillbehör kostar inget men måste personligen kvitteras ut och lämnas in vardagar mellan 8-17 på aimos kontor beläget på Warfvinges väg 30.


  Detta ingår alltid när du använder Car sharing

  • Drivmedel och fri laddning på våra laddplatser och incharge över hela Sverige
  • Tullavgifter och trängselskatt
  • 600 km per hyresperiod (gäller per hyra, oavsett antal dagar)
  • Parkering på 50 parkeringar och godkända gatutaxor i Stockholm
  • 1 bilkudde för barn 16–35 kg
  • Laddad bil (minst 200 km under sommartid)
  • Standardkabel, Typ 2

  Priser för Car sharing i [ort]

  • 799 kr/dygn
  • 1598 kr/2 dygn
  • 1980 kr/3 dygn
  • 3180 kr/7 dygn
  • Du betalar endast för tiden du nyttjat bilen
  • När du är klar med bilen lämnar du den där det passar inom centrala Stockholm
  • Kika på våra fullständiga priser här.

  Bra att veta om din bokning

  Tänk på att boka din elbil senast 24h innan du vill använda den, detta gäller måndag – fredag. Vill du boka en bil för helgen är det viktigt att du gör detta innan 16:00 på fredag.
  Ex. Vill du ha en bil till söndag kl. 12:00 måste du skicka in din bokning senast på fredag kl 16:00. Vi bekräftar din bokning senast kl 18:00 vardagen före du vill starta din bokning.

  Ingen förskottsbetalning krävs och du kan avboka utan extra kostnad

  Bilen behöver enbart lämnas åter med 15 km körsträcka kvar, inga extra kostnader för att fylla på ström när du ska boka car sharing i [ort] – det kan du överlämna åt oss!

  Krav på dig som hyrestagare hittar du här.

  Ladda ner appen och kom igång på några minuter

  Har du inte ett Aimo konto ännu? Ladda ner appen via Appstore eller Google Play (alla nya användare får dessutom 169 Credits att resa för).


  Aimo har bara elbilar

  Modellen är en smidig Renault Zoe. En fulladdad Aimo har en total räckvidd på upp mot 250 – 300 km. Den kör helt tyst och är smidig att manövrera.

  Enkelt att parkera bilen

  Lämna elbilen där det passar dig inom vår HomeZone. I appen ser du vår HomeZone karta och var vi har alla våra dedikerade HotSpot parkeringar. De är markerade med ett grått ”P” och finns både centrala i Stockholm och utanför. Genom att klicka på ikonen och scrolla upp finner du beskrivningen till parkeringen och hur du lättast tar dig dit. Med koder in till garagen har du möjlighet att lämna bilen den tid på dygnet som passar dig. Du kan starta resan med din elbil i [ort] och lämna den i någon av våra andra HotSpots.

  Du hittar alla våra HotSpot parkeringar här.

  Läs våra parkeringsregler

  På vår parkeringssida hittar du all information du behöver kring parkeringsreglerna innan din resa. Läs dem gärna noga innan du startar din resa. Du hittar även alla vanliga frågor och svar i appmenyn.

  Gratis leverans vid bokningar från två dagar och uppåt

  När du ska boka car sharing i [ort] under en period längre än två dagar ingår kostnadsfri leverans inom vår HomeZone till önskad adress. Vill du starta din resa direkt utan att förboka bilen? Då är det bara att öppna upp appen och köra iväg till önskad destination!

  Din aimo är alltid laddad och körklar

  Vi ser till att din elbil alltid är laddad när du startar din resa. I appen kan du se hur lång räckvidd elbilen du ska boka har. I bilen finns en laddkabel som är enkel att använda. Tips innan din resa! Ta alltid ur sladden ur laddstolpen och kontrollera att den är med i bagageluckan.

  Frågor kring din bokning?

  Kontakta gärna reservation@aimosolution.com om du har några frågor kring din bokning eller vilka regler som gäller när du boka car sharing i [ort]. Bra att veta är att det går att förlänga din bokning om du skulle vilja ha bilen lite längre än planerat.

  Vill du använda car sharing i företaget?

  Vi på Aimo har företagsanpassade lösningar. Du kan läsa mer om de olika paketen på vår företagssida.