EN

Smidig tillgång till bil!

aimo är en bildelningstjänst med 300 elbilar runt om i Stockholm. I samarbete med Moow har du nu möjlighet att även få en gratis resa med bil för dig över 19 år med körkort i minst ett år!
Ladda ner aimo-appen, skapat ett konto och hitta närmsta lediga bil på kartan på några få minuter. Bokar och låser upp gör du direkt i appen. När du har kört klart avslutar du enkelt din resa genom att parkera på valfri, laglig parkering innanför aimos verksamhetsområde (s.k. Homezone). Det går även bra att göra stopp under resans gång och låsa bilen i appen. Om du är innanför aimos Homezone kan du parkera gratis även under tiden du har bilen, läs mer om parkering här.

 

Du betalar bara för tiden du har bilen. Minutpris, timpris och dagspris – du behöver aldrig välja, systemet räknar automatiskt ut den billigaste taxan beroende på hur länge du haft bilen.

 

 

Moow bjuder dig som besökare på en resa:
• Skapa ett gratiskonto i vår app aimo
• Lägg in koden MOOW under credits i menyn
• Klart! Nu har du 169 kr (upp till en timme) att köra för. Koden är giltig till och med den 31 oktober 2020. När du väl lagt in koden i appen har du 14 dagar på dig att nyttja beloppet.

 

Om du undrar något är du välkommen att skriva till oss på hello@aimosolution.com Är det brådskande? Du kan alltid nå oss dygnet runt på +46 10 456 39 00

 

Vänliga hälsningar,
Moow och Team aimo